Onbeperkt Beperkt

Platform voor wie alles uit het leven wil halen

Meer flow in je leven

Herkenbaar?

Z

Je wilt graag meer balans en ontspanning vinden in je leven

Z

Je hebt behoefte aan meer flow in je leven en zou je mind weer op willen laden

Z
Je zoekt een supercompleet programma waarin je een heleboel facetten van yoga aangeboden krijgt
Z
Je zou graag gedetailleerde uitleg willen krijgen, die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking
Z
Je wilt liever eenmalig investeren in onbeperkte toegang, in plaats van een maandelijks abonnement

Deze les is echt voor JOU!

Je kunt kiezen uit een groot aantal hele verschillende lessen.

Er is aandacht voor je complete lichaam, om je body en mind in balans te brengen.

Er zijn zo veel uren audio en video dat je er lang mee vooruit kunt.
Het programma is zeer compleet en gedetailleerd. Uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor wanneer je als gevorderde student de houdingen tot in de puntjes wilt aanleren.

Een betrokken, enthousiaste en ervaren yogadocente, op een plek en tijd die jou uitkomt.

Inhoud van dit programma

Wat ga ik je leren?

Wil jij je onderdompelen in yoga? Dan is dit programma perfect voor je!

N

In dit programma zitten 2 programma’s verwerkt: de klassieke Zonnegroet en een uitgebreide reeks houdingen die zich laten combineren tot een slow flow les van 1 uur. De slow flow les wordt afgesloten met een fijne bodyscan (ontspanningsoefening).

N

Alle onderdelen en houdingen worden uitgebreid doorgenomen, met uitleg over de werking, uitlijning en uitvoering. Waar mogelijk worden verschillende keuze-opties voor de uitvoering gegeven. Zo kun je het moeilijker of juist wat makkelijker maken.

N

Naast de 2 programma’s komen* er 12 ‘yoga snacks’: een korte les, meditatie of adem-oefening. Dus 12 extra lessen in jouw programma erbij! (* op dit moment zijn er 7 snacks waaronder de voorbereidingen op de Maangroet)

N

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep die speciaal voor dit programma is opgezet. In die groep wissel je ervaringen uit met andere deelnemers en met mij. 

Dit alles in onze eigen online academie, waar je álle audio en video’s onbeperkt kunt herhalen om er steeds weer opnieuw van te genieten.

Ben je enthousiast geraakt? Dat dacht ik al 🙂

Let op: dit programma is in het bijzonder toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Er wordt dus extra aandacht besteed aan de uitlijning en uitleg. Maar de yogalessen zijn toegankelijk en fijn voor iedereen die op een yogamat meer flow in het leven wil brengen.

Opbouw van dit programma

Module 1

 • Leer de Klassieke Zonnegroet tot in detail.
 • 19 minuten audio
 • 91 minuten video

Module 2

 • Uitgebreide introductie
 • Warming up – 10 houdingen
 • Houdingen oefenen – 17 houdingen
 • Slow flow les van ruim een uur
 • Eindmeditatie
 • Totaal 173 minuten audio, 71 minuten video

Module 3

 • Twaalf* ‘yoga snacks’ rond de thema’s yoga (yin yoga, stoelyoga), meditaties, zelf-massage, yoga nidra en ademoefeningen. Tevens wordt jou in 2 snacks stapsgewijs de Maangroet aangeleerd.
  *Op dit moment zijn er 7 yoga snacks, deze worden aangevuld.
 • Totaal nu 224 minuten audio, 185 minuten video.

Audio

Bijna 7 uur audio

Video

Bijna 6 uur video

Pakketten en prijzen

Meer Flow in je Leven

€195

INCL. BTW 

Online Audio en Video

Dit programma omvat:
Bijna 7 uur audio instructie
Bijna 6 uur video instructie
ONBEPERKTE toegang

Wie ben ik?

Al jarenlang was ik uit balans: hoog verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, aan verwachtingen van anderen willen voldoen... Maar ik raakte mijzelf daarin volledig kwijt.

Ik werkte op kantoor, gaf daarnaast sportlessen en pilates, en ben moeder van 2 kids. Ik noemde mezelf een ‘tassenmoeder’ omdat ik soms op 1 dag wel 3 verschillende tassen mee moest nemen (werk-, luier- of sporttas). Totdat ik van de huisarts op yoga ‘moest’ om wat meer rust in lijf, hoofd en leven te vinden.

Ook al was mijn eerste ervaring met yoga niet een goede (té spiritueel en opdringerig voor mij), toch voelde ik dat ik hier iets mee wilde. Sterker nog… het was (en is nog steeds) mijn reddingsboei in het leven. Er ontpopte zich een ontwikkelproces: zelf lessen volgen, een basisopleiding hatha yoga docent, een 200 uurs yoga-opleiding in Amerika, bijscholingen en modules… allemaal naast het drukke leven. En tóch gaf het rust.

Er kwam een moment dat ik om gezondheidsredenen een keuze moest maken tussen zo blijven door rennen (kantoorwerk én lesgeven), óf volledig gaan voor mijn droom: mijn passie voor body&mind lessen delen met mensen die misschien wel tegen dezelfde disbalans lopen in het leven als ikzelf.  Mensen helpen te werken aan een sterker en/of flexibeler lijf, of hoofd… of leven!

De yogaschool die ik vervolgens heb opgezet, werd erg groot. Het was super-tof om deelnemers en docenten uit Nederland én uit het buitenland te mogen ontvangenen en van/ met hen te leren.

Vijf jaar later (tijdens de 'Covid-crisis' heb ik nógmaals een stap terug gedaan, en de grote school gesloten. Nu kan ik in mijn kleine maar fijne Praktijk voor yoga, massage en ademcoaching met veel meer focus en rust mensen helpen, zichzelf te helpen.

Mede omdat ik nu eenmaal een 'beperkt' aantal mensen kan helpen in mijn praktijk, heb ik dit mooie platform  opgericht, waar we ook online kunnen samenkomen. Ook volgen mijn privéles-cliënten regelmatig een online les om thuis dit mooie 'werk' voort te zetten.

Mijn lessen zijn uitgebalanceerd, maar ook luchtig en met een vleugje humor. Ik neem mijzelf niet al te serieus, maar als het om jou gaat ben ik wél serieus geïnteresseerd en gemotiveerd om JOU lekkerder in je vel te laten zitten. Lichamelijk, geestelijk en in je leven.

Aletta zittend voor een bloemenveld in Oostenrijk. Op het t-shirt dat zij draagt staat 'just breathe'

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Deze les is bedoeld voor wie graag een yin yoga les wil volgen. Onze lessen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een visuele beperking, maar eigenlijk geschikt voor iedereen die op een mat yoga kan doen. Zowel voor beginners als gevorderden.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor wie zich graag wil ‘onderdompelen’ in yoga. Met dit uitgebreide programma heb je alles om jezelf flink uit te dagen, echt te ontspannen en houdingen tot in de kleinste puntjes aan te leren. Voor meer balans en flow in je leven.

Onze lessen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een visuele beperking, maar eigenlijk geschikt voor iedereen die op een mat yoga kan doen. Zowel voor beginners als gevorderden.

Heb ik iets nodig om mee te kunnen doen?

Voor het uitvoeren van dit programma heb je alleen een yogamat en lekker zittende (sport)kleding nodig.

Waar en wanneer kan ik het programma volgen?

Onze lessen en programma’s vinden in z’n geheel online plaats. Je ontvangt een duidelijke mail met inloggegevens voor onze Online Academie waar alle modules te vinden zijn.

Je kunt op ieder moment inloggen en aan de slag gaan, dus helemaal wanneer jou dat uitkomt.

Skip to content