Meer flow in je leven

Lijkt yoga je fijn om meer balans en ontspanning te vinden in je leven en hoofd, door vanuit zachtheid te bewegen met je lichaam?

Zou je graag uitleg willen krijgen, die ook prima te volgen is door mensen met een visuele beperking?

Zou je graag soepelere spieren en een soepeler lichaam krijgen? En les van een betrokken, enthousiaste en ervaren yogadocente?

Heb je behoefte aan meer flow in je leven en zou je je mind weer op willen laden?

Kun je niet wachten om te beginnen?

N

We hebben een heel mooi aanbod voor jou: een supercompleet programma waarin je een heleboel facetten van yoga aangeboden krijgt. Met onbeperkte toegang na een eenmalige investering. Geen abonnement! Lees hieronder meer over de inhoud of schrijf je meteen in.

In dit programma krijg je:

N

De Klassieke Zonnegroet, pér onderdeel uitgebreid doorgenomen, met verschillende keuze-opties voor de uitvoering.

N

Een apart gedeelte met gedetailleerde uitleg van Asana’s (houdingen), inclusief uitleg over de werking, uitlijning en uitvoering van iedere houding.

N

Een slow flow yogales van een uur waarin de uitgelegde houdingen verwerkt zijn, afgesloten met een bodyscan (ontspanningsoefening).

N

Twaalf  ‘yoga snacks’: een korte les, meditatie of adem-oefening. Dus 12 extra lessen in jouw programma erbij! 

Dit alles in onze eigen online academie, waar je álle audio en video’s onbeperkt kunt herhalen om er steeds weer opnieuw van te genieten.

Daarnaast mag je lid worden van de besloten Facebookgroep speciaal voor deze lessenserie. In die groep wissel je ervaringen uit met andere deelnemers en met mij. Bovendien kun je hier aangeven waar je behoefte aan hebt, zodat wij daarop kunnen inspelen zolang de yoga snacks nog gecreëerd en aangevuld worden (tot 10 april 2020).

Ben je enthousiast geraakt? Dat dacht ik al 🙂

Let op: dit programma is in het bijzonder toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Er wordt dus extra aandacht besteed aan de uitlijning en uitleg. Maar de yogalessen zijn toegankelijk en fijn voor iedereen die op een yogamat meer flow in het leven wil brengen. (Rol)stoelyoga wordt een volgend programma.

Schrijf je nu in en breng meer flow in je leven!

Schrijf je nu in!

Ja, ik doe graag mee met het programma ‘Meer flow in je leven’ en betaal eenmalig voor onbeperkte toegang:

Dit is een actieprijs voor het super complete programma voor meer flow in je leven.

Skip to content