Meer flow in je leven

Lijkt yoga je fijn om meer balans en ontspanning te vinden in je leven en hoofd, door vanuit zachtheid te bewegen met je lichaam?

Zou je graag uitleg willen krijgen, die ook prima te volgen is door mensen met een visuele beperking?

Zou je graag soepelere spieren en een soepeler lichaam krijgen? En les van een betrokken, enthousiaste en ervaren yogadocente?

Heb je behoefte aan meer flow in je leven en zou je je mind weer op willen laden?

Kun je niet wachten om te beginnen?

N

We hebben een heel mooi aanbod voor jou: een supercompleet programma waarin je een heleboel facetten van yoga aangeboden krijgt. Met onbeperkte toegang. Lees hieronder meer over de inhoud of schrijf je meteen in.

In dit programma krijg je:

N

De Klassieke Zonnegroet, pér onderdeel uitgebreid doorgenomen, met verschillende keuze-opties voor de uitvoering.

N

Een apart gedeelte met gedetailleerde uitleg van Asana’s (houdingen), inclusief uitleg over de werking, uitlijning en uitvoering van iedere houding.

N

Een slow flow yogales van een uur waarin de uitgelegde houdingen verwerkt zijn, afgesloten met een bodyscan (ontspanningsoefening).

N

Tot en met vrijdag 10 april wekelijks een  ‘yoga snack’: een korte les, meditatie of adem-oefening. Dus 12 extra lessen in jouw programma erbij! 

Dit alles in onze eigen online academie, waar je alle audio en video’s onbeperkt kunt herhalen om er steeds weer opnieuw van te genieten.

Daarnaast mag je lid worden van de besloten Facebookgroep speciaal voor deze lessenserie. In die groep wissel je ervaringen uit met andere deelnemers en met mij.

Ben je enthousiast geraakt? Dat dacht ik al 🙂

Let op: dit programma is in het bijzonder gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Er wordt dus veel aandacht besteed aan de uitlijning en uitleg.

Schrijf je nu in en start jouw nieuwe jaar met balans en flow!

Schrijf je nu in!

Ja, ik doe graag mee met het programma ‘Meer flow in je leven’ en betaal eenmalig

Skip to content