Aletta van Oostveen van OnbeperktBeperkt wordt geïnterviewd door ‘Moet je horen’

“Ik wens voor iedereen die meedoet dat ze zich wat vloeibaarder voelen in de spieren, maar ook dat het leven wat makkelijker gaat stromen.”

Aletta van Oostveen

Oprichter OnbeperktBeperkt

Interview met Aletta

Onderstaand vind je de opname van het interview met Aletta van Oostveen van OnbeperktBeperkt door Elian Deenik van ‘Moet je Horen’.

Onder de audio vind je meer informatie over onze programma’s.

Veel luisterplezier gewenst!

Luister naar het interview met Aletta

met 'Moet je Horen', luistermagazine voor blinden en slechtzienden. Meer informatie: klanten@passendlezen.nl / 070-3381500

Doe je mee met onze online yoga?

Ik hoop dat je geïnteresseerd en misschien ook wel geïnspireerd bent geraakt door dit interview. En dat je zin krijgt om in onze Online Academie yoga te gaan doen. We hebben momenteel twee programma’s: ‘de Zonnegroet Challenge‘ en ‘Meer flow in je leven‘. Beide zijn programma’s voor zowel beginners als gevorderden.

In ‘de Zonnegroet Challenge’ geef ik je iedere dag uitgebreide uitleg over een houding, of combinatie van houdingen, zodat je uiteindelijk de complete Klassieke Zonnegroet onder de knie krijgt. Dit is een korte cursus, om je kennis te laten maken met (online) yoga en te proberen of het bij je past. Ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.

‘Meer flow in je leven’ behandelt de Klassieke Zonnegroet iets uitgebreider dan in de Zonnegroet Challenge wordt gedaan. Daarnaast krijg je in dit programma gedetailleerde uitleg over vele extra houdingen die uiteindelijk samen een slow flow yogales van een uur vormen. Als kers op de taart is er twaalf keer een wekelijkse ‘yoga snack’: een korte les, ademhalingsoefening, meditatie, etc. Het programma is geschikt voor mensen met een visuele beperking.

Wil je meer lezen over onze online yogaprogramma’s dan kan dat via onze homepage. Je kunt je daar ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Ik zie je graag!

3 Reacties

 1. Jan Moen

  Geweldige interview dochter ! Heel goed bezig, houd wel je zelf in de gaten hë !

  Antwoord
  • admin

   Hallo pa, dank je wel. Het was ook erg leuk om te doen. Inderdaad: ik moet wel opletten op mezelf. En ook toepassen wat ik de anderen ook adviseer: af en toe even een stapje terug doen en rust nemen. Je weet dat het bij mij heel hard stroomt en soms overstroomt. En ik weet dat gelukkig intussen ook, haha! Al doende leert men. Dank voor je complimenten en hopelijk tot snel,

   Antwoord
 2. Senzi

  Mooi interview! Zonnige groet, Senzi

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud