Massage met ballen

Deze les is echt voor JOU!

Een uitgebreide les over zelfmassage met ballen.

Je ontspant je lichaam en stimuleert de doorbloeding.

Je raakt die vervelende knopen in je lichaam kwijt.
Ervaar meer soepelheid in je lichaam en je leven.

Een betrokken, enthousiaste en ervaren yogadocente, op een plek en tijd die jou uitkomt.

Inhoud van deze les

Wat ga ik je leren?

Gebruik jij tennisballen om te tennissen? In deze les gebruiken we ze op een hele andere andere manier!

Massage met ballen is effectief: Het helpt spieren te ontspannen, stimuleert de doorbloeding en spoelt opgebouwde spierspanning af die pijn of stijfheid veroorzaakt.

Het kalmeert je zenuwstelsel en maakt natuurlijke pijnstillers vrij.

Massage zorgt ervoor dat je hormonen aanmaakt waardoor je stressniveau daalt, je je fijner voelt en beter slaapt.

Het lijkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Ik vertel je de do’s en don’ts.

Neem de tijd voor jezelf. En geniet…!

Opbouw van deze les

Audio

9 minuten audio introductie & benodigdheden

Video

33 minuten video uitleg

Pakketten en prijzen

Massage met ballen

€10

INCL. BTW 

Online Audio en Video

Deze training omvat:
9 minuten audio introductie
33 minuten video instructie
Je krijgt 1 maand toegang tot de les

Wie ben ik?

Al jarenlang was ik uit balans: hoog verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, aan verwachtingen van anderen willen voldoen... Maar ik raakte mijzelf daarin volledig kwijt.

Ik werkte op kantoor, gaf daarnaast sportlessen en pilates, en ben moeder van 2 kids. Ik noemde mezelf een ‘tassenmoeder’ omdat ik soms op 1 dag wel 3 verschillende tassen mee moest nemen (werk-, luier- of sporttas). Totdat ik van de huisarts op yoga ‘moest’ om wat meer rust in lijf, hoofd en leven te vinden.

Ook al was mijn eerste ervaring met yoga niet een goede (té spiritueel en opdringerig voor mij), toch voelde ik dat ik hier iets mee wilde. Sterker nog… het was (en is nog steeds) mijn reddingsboei in het leven. Er ontpopte zich een ontwikkelproces: zelf lessen volgen, een basisopleiding hatha yoga docent, een 200 uurs yoga-opleiding in Amerika, bijscholingen en modules… allemaal naast het drukke leven. En tóch gaf het rust.

Er kwam een moment dat ik om gezondheidsredenen een keuze moest maken tussen zo blijven door rennen (kantoorwerk én lesgeven), óf volledig gaan voor mijn droom: mijn passie voor body&mind lessen delen met mensen die misschien wel tegen dezelfde disbalans lopen in het leven als ikzelf.  Mensen helpen te werken aan een sterker en/of flexibeler lijf, of hoofd… of leven!

De yogaschool die ik vervolgens heb opgezet, werd erg groot. Het was super-tof om deelnemers en docenten uit Nederland én uit het buitenland te mogen ontvangenen en van/ met hen te leren.

Vijf jaar later (tijdens de 'Covid-crisis' heb ik nógmaals een stap terug gedaan, en de grote school gesloten. Nu kan ik in mijn kleine maar fijne Praktijk voor yoga, massage en ademcoaching met veel meer focus en rust mensen helpen, zichzelf te helpen.

Mede omdat ik nu eenmaal een 'beperkt' aantal mensen kan helpen in mijn praktijk, heb ik dit mooie platform  opgericht, waar we ook online kunnen samenkomen. Ook volgen mijn privéles-cliënten regelmatig een online les om thuis dit mooie 'werk' voort te zetten.

Mijn lessen zijn uitgebalanceerd, maar ook luchtig en met een vleugje humor. Ik neem mijzelf niet al te serieus, maar als het om jou gaat ben ik wél serieus geïnteresseerd en gemotiveerd om JOU lekkerder in je vel te laten zitten. Lichamelijk, geestelijk en in je leven.

Aletta zittend voor een bloemenveld in Oostenrijk. Op het t-shirt dat zij draagt staat 'just breathe'

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Deze les is bedoeld voor wie graag een yin yoga les wil volgen. Onze lessen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een visuele beperking, maar eigenlijk geschikt voor iedereen die op een mat yoga kan doen. Zowel voor beginners als gevorderden.

Voor wie is deze les bedoeld?

Deze les is bedoeld voor wie graag zichzelf willen leren masseren door middel van balletjes. Onze lessen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een visuele beperking, maar eigenlijk geschikt voor iedereen die op een stoel of mat yoga kan doen. Zowel voor beginners als gevorderden.

Heb ik iets nodig om mee te kunnen doen?

Voor het uitvoeren van de massageles met ballen heb je twee tennisballen of andere balletjes en lekker zittende (sport)kleding nodig.

Waar en wanneer kan ik de les volgen?

Onze lessen en programma’s vinden in z’n geheel online plaats. Je ontvangt een duidelijke mail met inloggegevens voor onze Online Academie waar alle modules te vinden zijn.

Je kunt op ieder moment inloggen en aan de slag gaan, dus helemaal wanneer jou dat uitkomt.

Ga naar de inhoud