Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

 

OnbeperktBeperkt respecteert de privacy van haar leden en de gebruikers van de website. We vinden het belangrijk om persoonlijke informatie te beschermen en gaan zeer zorgvuldig om met deze persoonlijke gegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarbij ons uitgangspunt. De AVG volgt de oudere Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) op, en vanaf dan (25 mei 2018) geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. De Engelse naam van de wet is: General Data Protection Regulation (GDPR).

Met het gebruik van onze websites en/of het abonnement op onze nieuwsbrief verklaar je je akkoord met dit privacybeleid.

 

Contactgegevens

Onbeperktbeperkt.nl is een platform van YogAletta.nl. De fysieke YogAletta studio is gevestigd in The Beach, Oosteinderweg 247a te Aalsmeer. Je kunt ons altijd bereiken via info@onbeperktbeperkt.nl

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer jij je online aanmeldt voor de nieuwsbrief, het contactformulier invult, of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je zelf verstrekt door bijvoorbeeld een profiel op deze website aan te maken, een bestelling te plaatsen, correspondentie per mail of telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteit op deze website en welke browser je daarbij gebruikt

Met welke doeleinden worden deze gegevens verzameld

  • Het verzenden van nieuwsbrieven
  • Je van een reactie te kunnen voorzien
  • Het maken van facturen als je een dienst aankoopt.

Door de gegevens te verstrekken geef je toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je uitgevoerd moeten worden.

 

Met wie delen wij je persoonsgegevens?

OnbeperktBeperkt.nl maakt gebruik van de volgende systemen:

  • Mailingprovider Autorespond/E-act.nl voor het versturen van mailings en het afhandelen van bestellingen en facturen.
  • Google Analytics en Google Adwords voor analyse van dataverkeer
  • Vimexx en WordPress voor hosting van de website, blogs, reacties van bezoekers

Maximaal 4x per maand versturen wij een uitgebreidere commerciële en informatieve nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden die hier toestemming voor hebben gegeven. Hiervoor gebruiken wij het programma Autorespond. Het is altijd mogelijk je af te melden voor een nieuwsbrief waarvoor je je hebt opgegeven middels de link die onderaan iedere Autorespond-nieuwsbrief staat.

 

Website links

Op de website onbeperktbeperkt.nl en in de online academie staan links naar websites van andere organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s, noch de manier waarop deze organisaties met persoonlijke gegevens omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring van de desbetreffende websites.

OnbeperktBeperkt behoudt het recht om verandering aan te brengen in dit privacybeleid. Zijn er vragen of opmerkingen na het lezen van het privacybeleid? Laat het ons weten.

Uitschrijven

Wij zullen nooit de persoonlijke gegevens van leden ter beschikking stellen of verkopen aan derden. Wanneer je de programma’s niet langer wilt volgen, kun je een verzoek doen om je gegevens te laten verwijderen uit het ledenbestand.

  

Beveiliging persoonsgegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

In ‘t kort: zowel OnbeperktBeperkt.nl als haar providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je je uitschrijft voor mails, wordt je direct of in de nacht die volgt automatisch verwijderd uit het systeem.
Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
De bovenstaande termijn geldt, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, OnbeperktBeperkt zal je gegevens dan niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens.

 

Klachtenregeling

Je mag ervan uitgaan dat OnbeperktBeperkt nuttige en interessante nieuws updates geeft. Heb je toch klachten over de nieuwsbrieven die wij versturen of de manier waarop wij met je omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Je kunt jezelf altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief. Onder elke nieuwsbrief staat een knop waarbij je je kunt afmelden. Heb je behoefte om met ons in gesprek te gaan dan kan dat ook altijd. Neem dan contact met ons op. We streven ernaar dit gesprek zo spoedig mogelijk, liefst meteen bij melding van de klacht, te laten plaatsvinden.

 

Wijzigingen

OnbeperktBeperkt behoud zich het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Via onderstaande knoppen kun je ons tevens volgen op social media.
Bezoek ook eens onze eigen besloten Facebook groep. Gezellig!

Skip to content